Rólunk

Köszöntjük minden Kedves régi és új pácienseinket!

Célunk, hogy pácienseink számára a fogászati kezeléssel töltött idő félelemmentes legyen.

Ezt a megfelelően nyugodt légkör megteremtésével segítjük elő.

Hévíz szívében, abszolút a belvárosban, a városi parkolóban található a rendelőnk. Barátságos, kellemes környezetben vonultatja fel a fogászatban elérhető legkorszerűbb, Európai úniós szabványoknak megfelelő eszközöket, gépeket, technológiákat.

Dr. Hegedüs Erzsébet
vezető fogorvos

Péveczné Boronyák Bettina
klinikai fogászati higiénikus

Orvosaink nemzetközi színvonalú szakmai ismeretekkel rendelkeznek. A kezelések után sem mondunk le a betegeinkkel való rendszeres kontaktusról sem. Ezt bizonyítja az évek során kialakult kiváló kapcsolatunk visszajáró betegeinkkel.

Rendelőnk fő profilja az esztétikai fogászat és az azonnal terhelhető implantátumok készítése. Nagy hangsúlyt helyezünk a környezet- és szövetbarát anyagok felhasználására, valamint a természetes (alternatív) gyógymódok, mind a kiegészítő eljárások alkalmazására.

Szeretettel várjuk kedves pácienseinket!

Minden további kérdésre szívesen válaszolunk, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, állunk rendelkezésére!

Megelőzés - prevenció

Egy ősi kínai mondás szerint ” A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha akkor kezdenénk kutat ásni, amikor megszomjaztunk.” A prevenció keretén belül táplálkozási és életmód tanácsokkal is ellátjuk pácienseinket, fogazatuk épségének megőrzése, valamint a már elvégzett fogászati ”szolgáltatások” eredményeinek fenntartása érdekében.

Az egészség a szájban kezdődik...

A fogak nem önálló szervek, hanem szoros kapcsolatban állnak a test többi szervével, szervrendszereivel. Ezek a szervezeten belül kölcsönösen hatnak egymásra. Az egyes szervek állapota befolyásolhatja a fogazat és a szájüreg állapotát és fordítva, rossz esetben megbetegítheti valamely részét.

Biológiai fogorvoslás

A biológiai fogászat ezen összefüggések ismeretében egészíti ki a hagyományos fogorvosi kezeléseket alternatív módszerrel. Nagy hangsúlyt helyezünk a környezet- és szövetbarát anyagok felhasználására, valamint a természetes (alternatív) gyógymódok, mind a kiegészítő eljárások alkalmazására is.